Filyos Endüstri Bölgesi Projesi Lansmanı

23 Ocak 2018
Sayın Üyemiz,

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nden alınan 18.01.2018 tarih ve E.252 sayılı yazı ile; 597 hektar büyüklüğündeki Filyos Endüstri Bölgesi’nin kamulaştırılması, halihazırda harita yapımı ve jeolojik-jeoteknik etüt raporu hazırlanmasına yönelik çalışmaların tamamlandığı bildirilerek, bundan sonraki süreçte bölgede yer alacak yatırımcıların belirleneceği ve söz konusu yatırımcıların ihtiyaçları çerçevesinde imar ve parselasyon planlarının hazırlanması işinin başlatılacağı belirtilmiştir.

Bu çerçevede, Filyos Endüstri Bölgesi’nin potansiyel yatırımcılara tanıtılması amacıyla İstanbul Sanayi Odası Odakule toplantı salonunda yukarda bahse konu projenin 31.01.2018 tarihinde yapılacak lansmanı  14.02.2018 tarihine ertelenmiştir.Filyos Endüstri Bölgesinde ekte yer alan sektöreler dahilinde  yatırım yapmayı düşünen üyelerimizin isim, şirket ve iletişim bilgilerinin en geç 02.02.2018 tarihine kadar mukerrem.caliskan@cerkezkoytso.org.tr adresine mail veya 02827268889 nolu faksa göndermesi rica olunur.

Saygılarımızla,