TEKSTİL VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNDE 10. ULUSLARARASI AR-GE PROJE PAZARI

16 Ocak 2018

Sayın Üyemiz,

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) öncülüğünde düzenlenen "Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe 10. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi", 8-9 Mart'ta Bursa'da gerçekleştirilecektir.

Uludağ Üniversitesi ve BUTEKOM Ar-Ge Merkezi başta olmak üzere yerli ve yabancı çok sayıda üniversitenin ve araştırma merkezlerinin de iş birliğiyle düzenlenecek Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi'yle tekstil ve konfeksiyon sektörüne yüksek katma değerli ürünlerin kazandırılması amaçlanıyor.

Bu yıl ilk defa, uygulanacak Firma-Akademisyen Eşleştirme Programı ile etkinliğe sanayi atılımını arttırmak ve proje çıktılarının ticarileşme oranının ve tekstil sektörünün Ar-Ge kapasitesinin arttırılması hedeflenmektedir. Eşleştirme belli bir amaca/ihtiyaca yönelik proje hazırlamak isteyen firmalar ve Ar-Ge merkezleri ile Akademisyenler arasında yapılacaktır. Bu konuda firmalar https://goo.gl/forms/jQYRuNIoFXNgXU9K2 linkindeki anketin sonuçlarına göre belirlenecek, sonrasında ihtiyaç duyulan konularda uzmanlaşmış ve aynı zamanda firma ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda proje hazırlamak isteyen akademisyenler ile eşleştirilecektir. Eşleştirme, firma ve akademisyenlerin karşılıklı sunumların ve görüşmelerinin yapılacağı 20-21 Şubat 2018 Tarihinde düzenlenecek etkinlik sonuçlarına bakılarak, firma ve akademisyen talepleri doğrultusunda devam edecek ve Eşleştirme sonuçları takip edilecektir. Konuyla ilgilenmeniz durumunda söz konusu anketi 19 Ocak 2018 tarihine kadar doldurarak sürece katılma imkânı bulabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası