Hindistan Avrupa 29 İş Forumu 26 Aralık 2017

26 Aralık 2017

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 21.12.2017 tarihli ve 0411/19847 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Hindistan Dışişleri Bakanlığı ile Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FICCI) işbirliğinde, 5-6 Mart 2018 tarihlerinde Yeni Delhi, Hindistan’da “4. Hindistan-Avrupa 29 İş Forumu” (IE29BF) gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu Forumda, beceri geliştirme, bilişim teknolojisi, tarım ve gıda işleme, akıllı şehirler, çevre dostu teknolojiler, yenilenebilir enerji, otomotiv ve otomotiv yedek parçaları, tarım ve gıda işleme gibi sektörlerin ele alınacağı belirtilmektedir.

B2B görüşmelerin de gerçekleşeceği Forum ile ilgili detaylı bilgiye www.ie29bf.in web sitesinden ulaşılabilmekte olup, Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu Direktörü Rohit Sharma (rohit.sharma@ficci.com) ile iletişime geçilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,