Duyurular

19 Ekim 2017

SAYIN ÜYEMİZ            

İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği İl Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün 13.10.2017 tarihli ve 31403330-010.07.02-E3640  sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Trakya Kalkınma Ajansının Bölgesel Ortak olarak yer aldığı Kocaeli Sanayi Odası Önderliğinde PwC Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ve ABİGEM Doğu Marmara koordinasyonunda her yıl "Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyonu" düzenlenmekte olduğu bildirilmiştir. Organizasyonun amacı, tespit edilen kriterler kapsamında firma performansının ölçülerek iş sonuçlarının ortaya çıkarılmasıdır. Ayrıca program çözüm ortakları tarafından katılımcı firmalara özel hazırlanacak geri bildirim raporu aracılığıyla sektördeki yerlerini, rekabetteki avantajlarım ve iyileştirme yapmaları gereken noktalan da öğrenme fırsatı sağlayan bir yol haritasına sahip olacaktır.

Anılan organizasyon kapsamında başvurmak isteyen firmalar için başvurular başlamış olup www.sektorelperformans.org  internet sitesinden detaylı bilgiye ulaşılabilir. Organizasyon için son başvuru tarihi 3 Kasım 2017’dir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası