Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir Albayrak Odamızı ziyaret etti.

18 Ekim 2017

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir Albayrak, Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva ile bir araya geldi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Görgün, Metin Taşdelen, Sinan Sifil'in de hazır bulunduğu ziyarette Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Albayrak'a ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.