Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı

7 Ağustos 2017

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: Trakya Kalkınma Ajansı’nın 01.08.2017 tarihli ve 16256556-153.00-E.911 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde Trakya Üniversitesi, Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi'nin katılımlarıyla 7-8 Kasım 2017 tarihlerinde Namık Kemal Üniversitesi'nde "Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı" düzenleneceği bildirilmiştir.

Bölgedeki üniversite-sanayi işbirliğini geliştirmeyi hedefleyen. Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı etkinliğine sadece, Trakya Üniversiteler Birliği Üyeleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi'nde çalışan veya çalışmalar yürüten araştırmacılar ile Çanakkale, Kırklareli, Edime veya Tekirdağ illerinde faaliyet gösteren sanayicilerin katılımı kabul edilecektir. Proje Pazarına akademisyenler, lisans ve lisansüstü öğrenciler, sanayiciler, profesyonel olarak bu işle ilgilenenler, profesyonel şirketlerde çalışanlar bireysel ve ekip katılımı sağlayabilir. Başvurusu kabul edilen katılımcılar arasından Değerlendirme ve Ödül Kurulu tarafından başarılı bulunan projeler düzenlenecek etkinlik ile "TİCARİLEŞTİRME DESTEĞİ" kapsamında ödüllendirilecektir. Son başvuru tarihi 1 Eylül 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadardır. Etkinliğe ait diğer detaylara http://trakyaprojepazari.nku.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,