ABD TİCARET HEYETİ 05-08 Eylül 2017

1 Ağustos 2017

Sayın Üyemiz,

Amerikan-Türk Konseyi (ATC) himayelerinde 5-8 Eylül 2017 tarihlerinde Kuzey Amerika’ya ticaret heyeti gezisi düzenleneceği ve söz konusu ticaret heyetinin Amerika’nın imalat sanayisinde önde gelen Orta Batı bölgesindeki St. Louis, Indianapolis, Detroit, ve Chicago şehirlerini kapsayacağı belirtilmektedir.

Söz konusu ticaret heyeti gezisi; ABD pazarı ile ilgilenen, yeni operasyon başlatmak ve genişletmek isteyen, ya da mevcut olanı geliştirmek isteyen Türk şirketlerine yeni yatırım alanlarını keşfetmeleri ve yatırım stratejilerini geliştirecek fırsatları değerlendirmeleri gibi konularda yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Bu çerçevede, Ticaret Heyeti gezisi katılımcı şirketlere sektöründe öncü Amerikan iş adamları ile “networking” fırsatları ve ikili iş görüşme olanaklarının yanı sıra, eyalet ekonomik kalkınma kurumları, Ticaret Odaları ve proje geliştirme yetkilileri ile tanışma, görüşme ve potansiyel iş ortaklık fırsatları sunacaktır. Organizasyon Chicago Başkonsolosluğu'ndaki kapanış resepsiyonu ile sonlanacaktır.

Enerji, Otomotiv, İnşaat Malzemeleri ve Kimyasal Madde sektörlerine yoğunlaşacak olan heyet gezisi ATC Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Tamer Saka liderliğinde gerçekleşecektir. Program kapsamında, iş geliştirmek isteyen firmaları bir araya getirerek yeni iş bağlantı fırsatları yaratılmasına ek olarak, ziyaret edilecek dört büyük şehirdeki sektöründe öncü üretim, araştırma ve geliştirme tesislerine ziyaretler de düzenlenecektir.

Limitli kontenjanı olan ve ATC üyeleri için 3,500 USD ve diğer firmalar için 4,000 USD olarak katılım ücreti belirlenen heyet gezisinin son kayıt tarihi 31 Temmuz 2017, Pazartesi günü olup, katılım koşulları ve organizasyona dair diğer detaylı bilgilere aşağıda iletişim bilgileri sunulan ATC Ofisinden ulaşılmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası

 

Detaylı Bilgi İçin;

ATC Ofisi, Zeynep Ergin

Web: http://www.the-atc.org/trademission/index.html

E-mail: zergin@the-atc.org

Tel: +1 202 783 0483