TÜRKİYE-İRAN İŞ FORUMU VE TAHRAN TÜRK TİCARET MERKEZİ AÇILIŞI

3 Temmuz 2017

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin 09 Temmuz 2017 tarihinde Tahran’a bir ziyaret gerçekleştireceği bildirilmiştir.

Söz konusu ziyaret çerçevesinde, T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM ile DEİK işbirliğinde,  T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin teşrifleri ile 09 Temmuz  2017 tarihinde Tahran’da, Tahran Türk Ticaret Merkezi açılışı ile Türkiye – İran İş Forumu ve ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Pazar payımızın arttırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyette İnşaat Malzemeleri, Mobilya, Ev Tekstili Ürünleri ve Makine sektörleri başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünler imal ve ihraç eden firmaların katılımında fayda görüleceği vurgulanmıştır.

Bu çerçevede, söz konusu heyete katılmak isteyen firmaların http://goo.gl/TD6fvZ adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 29 Haziran 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca, gerekli takibin yapılabilmesi amacıyla katılımcılarımızın katılım teyitlerini adiblan@deik.org.tr adresine iletmeleri hususunu;

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,