Moldova-Uluslararası Yatırım Formu

25 Mayıs 2017

Sayın Üyemiz,

İlgi: TOBB’nin 22.05.2017 tarihli ve 0441/8378 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 7 Haziran 2017 tarihinde Moldova'nın Balti şehrinde, Moldova Belediye Meclisi, Avrupa İşletmeler Ağı ve diğer uluslararası paydaşların destekleriyle "Yatırım ve İşbirliği Fırsatları" başlıklı bir Uluslararası Yatırım Forumunun düzenleneceği bildirilmektedir. Söz konusu Foruma tarım, gıda, tekstil, bilişim ve iletişim teknolojileri, otomobil, inşaat ve yenilenebilir enerji sektörlerinde faaliyet gösteren 100'den fazla yerli ve yabancı firmanın katılımının öngörüldüğü belirtilmektedir.

Yabancı yatırımcılara sağlanan teşvikler, yabancı yatırmcılara yönelik yatırım mevzuat: ve Ülkedeki yatırım firsatlarının tanıtılacağı belirtilen Forumun bitişinde ikili görüşmelerinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Forum hakkında detaylı bilgi için Anastasi lonas (Tel: +373 22 221 391. faks: +373 22 222 626, e-posta: anastasia.ionas@chamber.md) ile irtibata geçilebilir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,