Panel

5 Mayıs 2017

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün 02.05.2017 tarihli ve 76815628-051.09-E.1858 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Bu yıl 8-14 Mayıs tarihleri "Verimlilik Haftası" olarak kutlanacağı bildirilmiştir. Bu kapsamda Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Avrupa Serbest Bölgesi birlikteliğiyle aşağıda belirtilen yer ve saatte "Verimlilik İnovasyon Paneli" düzenleneceği belirtilmiştir.

Panel, Prof.Dr. Bülent EKER'in yönetiminde, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aysun SAĞBAŞ, Koç Üniversitesi'nden Yrd. Doç.Dr. Mahmut N. ÖZDEMİR, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin AKÇAL, KOSGEB İl Müdürü Tolga ERKAN ve Avrupa Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş.'den Genel Müdür Zafer ATBAKAN'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecektir.

Panelde, Tekirdağ İlinde yürütülen verimlilik çalışmaları, enerji verimliliğinde ilimizin tasarruf potansiyeli, KOSGEB tarafından firmalara bu kapsamda verilen destekler, yalın inovasyon ile verimlilik ve Serbest Bölge'de yürütülen verimlilik ve inovasyon çalışmaları konulan işlenecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası


Toplantı Günü: 10.05.2017

Toplantı Yeri: Avrupa Serbest Bölgesi Seminer Salonu

Toplantı Saati: 14:00

NOT: N.K.Ü. Çorlu Mühendislik Fakültesi ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol gereği toplantı esnasında istekte bulunan firmalardan dilekçe alınarak ücretsiz "Verimlilik Taraması" yapılacaktır.