Çerkezköy TSO ile Haskovo TSO arasında "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı

4 Mayıs 2017
Bu sayfa arşiv sayfasıdır. Bu sayfada gördüğünüz bilgiler değiştirilmiş olabilir.

Çerkezköy  Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) ile Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası (Haskovo TSO) arasında, karşılıklı hizmet standartlarının yükseltilmesinin sağlanması, Çerkezköy TSO Üyelerinin Bulgaristan ile karşılıklı ekonomik ilişkilerinin  gelişririlmesi amacıyla “Kardeş Oda” Protokolü imzalandı.


Haskovo TSO’da gerçekleşen imza törenine T.C. Filibe Başkonsolosu Hüseyin Ergani, Haskovo Valisi Minko Angelov,  Haskovo Belediye Başkanı Dobri Belivanov, Haskovo TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yancho Yanev, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Sifil, Metin Taşdelen, Mesut Görgün, Çerkezköy TSO Genel Sekreteri Hakan Gel ve Odamız Üyesi ve Haskovo’da yatırımı bulunan Remzi Garip katılımda bulundular.


 

"İmzalanan Anlaşma İle Kardeşlik Örneği Sergiledik"


İmzalanan kardeş oda protokolünün her iki oda için de hayırlı olmasını dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva; "İmzalanan bu anlaşma ile iki oda arasında ki işbirliğini kurmuş bulunuyoruz. Çerkezköy TSO ve Haskovo TSO arasında ki iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler/projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde birlikte hareket etmek ve böylece ülkelerimize sağlanabilecek fırsatları değerlendirebilmek adına imzalanan anlaşma ile bir kardeşlik örneği sergilediğimize inanıyor ve güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum" ifadelerinde bulundu.