Lviv Çalışma Ziyareti, 26 – 29 Nisan 2017

20 Nisan 2017

Sayın Üyemiz,

DEİK Türkiye – Ukrayna İş Konseyi tarafından, 26 – 29 Nisan 2017 tarihlerinde Ukrayna’nın Lviv şehrine heyet ziyareti düzenlenmesi planlanmaktadır.

Ziyaret kapsamında Lviv yönetimi, ekonomik hayatta önemli yer tutan Sivil Toplum Kuruluşları ve bölgede faaliyet gösteren yabancı sermayeli şirketlerin yöneticileri ile görüşmeler yapılacaktır.  

Ayrıca, 28 Nisan 2017 tarihinde T.C. Kiev Büyükelçiliği, Lviv Valiliği, Türkiye–Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) ve Türkiye–Ukrayna İş Konseyi işbirliğinde Türkiye–Ukrayna İş Forumu düzenlenecektir. Ukrayna Ekonomik Kalkınma ve Ticaret Bakanı ve Başbakan Birinci Yardımcısı Sayın Stepan Kubiv’in katılımı öngörülen İş Forumu’na Türk ve Ukrayna firmalarının yanı sıra, üçüncü ülke sermayeli firmalar, Ukrayna–Avrupa İşadamları Derneği, Ukrayna–Danimarka İşadamları Derneğive benzeri kurumların yönetici ve üyeleri iştirak edecektir. Forum sırasında firmalarımız söz konusu kurumların yetkilileri, Lviv bölgesi yöneticileri, Ukrayna ve diğer ülke firmalarının temsilcileri ile görüşme imkanı bulacaklardır. 

Bahse konu ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin http://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/ 380/8677 internet bağlantısında yer alan formu eksiksiz doldurarak, 21 Nisan 2017, Cuma günü mesai sonuna kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Taslak ziyaret programı ekte sunulmaktadır. İstanbul– Lviv–İstanbul uçak biletleri katılımcılar tarafından temin edilecek, bilet rezervasyonu ve takibi münferit olarak yapılacaktır. Lviv’e çok sayıda uçuş seçeneği mevcut olup, taslak programda önerilen tarihler dışında, diğer tarihler ve farklı havayolu şirketleri ile de gidiş – dönüş mümkündür.  

Yeterli talep olması halinde otel rezervasyonu konusunda destek sağlanacaktır. 

Kayıtların mümkün kadar erken yapılması etkin bir program hazırlanması açısından büyük önem taşımaktadır.

Lviv şehri ve yatırım imkanları konusunda ayrıntılı bilgi için:

http://investinlviv.com/why-lviv

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası