Kobi Bilgi Sitesi

21 Nisan 2017

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, yatırım ortamının iyileştirilmesi ile yerli ve yabancı yatırımların artırılması hedefine yönelik olarak, Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) bünyesinde KOBİ Bilgi Sitesi (www.kobi.org.tr) kurulmuştur.

Kurulduğu günden bu yana yüz binlerce ziyaretçiye, KOBİ’lerin kuruluş aşamasından başlayarak faaliyete geçmesi, ürün veya hizmet üretmesi, pazarlaması, desteklere erişimi ve nihayet kapanış aşamasına kadar tüm konularda rehberlik eden ve ihtiyaç duydukları birçok bilgiyi bir arada sunan KOBİ Bilgi Sitesi, günümüz itibariyle hem teknolojik hem de içerik bakımından zenginleştirilerek güncellenecektir.

Bu doğrultuda www.kobi.org.tr adresindeki KOBİ Bilgi Sitesi hakkında görüş ve önerilerinizi, http://anketor.tobb.org.tr/anketGoster.aspx linkinde oluşturulan beklenti anketini doldurarak, bu çalışmaya katkılarınızı sunmanızı bekliyoruz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,