Türkiye- Hindistan İş Forumu

17 Nisan 2017

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) aldığımız 14.04.2017 tarih ve HIN/2017-597 sayılı yazıda, T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Nisan- 1 Mayıs 2017 tarihlerinde Hindistan’a gerçekleştirecekleri resmi ziyaret kapsamında, DEİK / Türkiye- Hindistan İş Konseyi tarafından, muhatap kuruluşu FICCI (Hindistan Sanayi ve Ticaret Odaları Federasyonu) işbirliğinde, 1 Mayıs 2017 tarihinde, Yeni Delhi Taj Palace Hotel’de “Türkiye- Hindistan İş Forumu” düzenleneceği belirtilmiştir.

Etkinliğin DEİK Paket Program bedelinin 2000 ABD Dolar olduğu bildirilmiştir. Business uçuşlarının sınırlı sayıda olduğu, Business Paket Programı bedelinin ise 4500 ABD Doları olduğu belirtilmiştir.

Bu çerçevede, anılan ziyarete Hindistan ile hâlihazırda iş yapan, iş yapmayı planlayan ve Hindistan’a yatırım ile ticaret imkânları konusunda bilgi sahibi olmak isteyen üyelerimizin katılabilecekleri belirtilmiştir.

Ziyarete katılmayı arzu eden Üyelerimizin, 21 Nisan 2017, Cuma günü mesai bitimine kadar, aşağıdaki bağlantıda yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, ödemeyi gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru Formu: http://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/382/8664

Notlar:

  • Türk vatandaşları Hindistan’da vizeye tabidir (Hindistan yeşil pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından da vize talep etmektedir.) Hindistan vizesi olmayan katılımcıların, Hindistan’ın Ankara Büyükelçiliği ya da İstanbul Başkonsolosluğu vize bölümü ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Vize işlemleri katılımcılar tarafından bireysel olarak gerçekleştirilecektir.
  • Taslak Program katılımcılara bilahare iletilecektir.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası