KOBİ lere Devlet Malzeme Ofisi Tedarikçisi Olma Fırsatı” konulu bilgilendirme toplantısı

10 Şubat 2017

Sayın Üyemiz;

Odamız ve Devlet Malzeme Ofisi (DMO) işbirliği ile 28 Şubat 2017 Salı günü 13.00-14.00 saatleri arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Bu toplantı; Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünce; tedarik etmiş olduğu ürünlerde yerlilik oranlarının arttırılması ve KOBİ' lerin desteklenerek ekonomiye daha fazla katkı sağlanması amacıyla, DMO katalog sistemine girme koşulları ve bu sistemin tedarikçilere avantajlarının anlatılması, tanıtılması ve bu konuda hedeflenen farkındalığın arttırılmasına yönelik olarak organize edilmektedir.

Bu çerçevede, ekte belirtilen sektör veya ürün gruplarını kapsayan firma temsilcilerinin toplantıya katılımlarını rica ederiz.

Saygılarımızla;

28 ŞUBAT 2017 SALI