AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan Çerkezköy TSO Meclis toplantısına katıldı

10 Şubat 2017
Bu sayfa arşiv sayfasıdır. Bu sayfada gördüğünüz bilgiler değiştirilmiş olabilir.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı meclis toplantımıza AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da katıldı. Toplantıda gündeme geçilmeden önce Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi hakkında dilek ve temenniler dile getirildi.

Gündem öncesi 100 sınıf sözü

Toplantıya katılan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesine destek beklendiğini ifade ederek özellikle eğitime destekleri ile gündeme gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının bu projeye sessiz kalmayacağını ümit ettiğini söyledi.

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ın ardından söz alan Çerkezköy TSO Meclis Başkanımız Taha Ülker, Çerkezköy TSO olarak bu kampanyaya da destek verileceğini ifade ederek, “Meclis gündemine alınan proje kapsamında 10 Meslek komitemiz tarafından 100 sınıf yaptırmak istiyoruz” dedi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva bu tür sosyal projelere Oda olarak her daim destek verdiklerini belirterek 100 sınıf donatmak için de meclis üyelerimizden yardım sözü alarak 100 sınıfın yenilenmesi için çalışmaya hemen başlanacağını belirtti. 2016 yılının net gelir ve giderlerinin ele alındığı meclis toplantısında gelir ve giderin dışında Çerkezköy TSO kasasında kalan 1 milyon liranın Ambardere’de bulunan eğitim kampüsünde Oda tarafından yapılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi yapımında kullanılacağı açıklandı.

 

TSD’ye iki akülü araba hediye edildi

Yine Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinin, odamız tarafından kendilerine hediye edilecek iki adet akülü tekerlekli sandalyeyi almaya gelişlerinde bir de sürpriz yaşandı. Odamız tarafından daha önce kendilerine hediye edilen efe kıyafetini giyerek gelen çocukların meclis üyelerine birer de çiçek alarak jest yapmak istemeleri duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Hoş bir teslim törenine dönüşen ziyarette akülü tekerlekli sandalye teslimi vesilesiyle konuşan ÇTSO Meclis Başkanımız Taha Ülker “İki tane akülü sandalyenin yanı sıra giysilerin verilmesi karınca kararınca ufak şeylerdir. Desteklerin devam etmesini arzu ederiz. Bunların dile getirilmesine gerek yok. Onlar oynayıp sevinsinler bu bize yeter. Biz size çok teşekkür ederiz” derken dernek başkanı Hayrettin Çetinkaya başkanlığındaki TSD Çerkezköy Şubesi yönetimi de toplantı sonunda tüm meclis üyelerine birer çiçek takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
 

Bu hoş sürpriz vesilesiyle Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da “Cenabı Allah bizleri yine güzel bir olayda bir araya getirdi. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanımız ve Meclis Başkanımız yapılan bu hayır işlerini basına duyurmadan gayet mütevazı bir şekilde yapacaklardı ki sizler sürpriz yaparak buraya geldiniz. Herkesin vesile olmasına sizler de imkân tanımış oldunuz. Belki imkânı olup da aklına gelmeyen insanlar da olabilir. Bu da reklam değil bence, ona vesile kılmak için güzel bir araçtır. Biz Hayrettin başkanımız ve ekibiyle gurur duyuyoruz. Yaptıkları çalışmaları yakından takip ediyoruz” diye konuştu. Doğan “Ne zaman hayır işi olsa hep yanımızda oldular. Eğitime destek verdiler. Rabbim onların bütçesine bereket versin ki daha çok katkıda bulunsunlar” diyerek yardımlar için Çerkezköy TSO yönetimine çok teşekkür etti.

 
 

Aylık gelir gider görüşüldü

Meclis gündemi öncesi yapılan bu konuşmaların ardından meclis toplantısına geçildi. Saygı duruşunun ardından başlayan toplantıda Aralık ayı gelir ve giderleri görüşüldü. 2016 yılı Aralık ayı geliri 269 bin 961 TL, gider ise 423 bin 566 TL olarak açıklandı.

Bir diğer gündem maddesi ise 2016 yılı kesin gelir ve giderlerin açıklanmasıydı. 2016 yılının kesin geliri 3 Milyon 260 bin 724 TL, gideri ise 2 Milyon 208 bin 41 TL olarak açıklandı.

Kasada kalan 1 Milyon 60 bin liranı da Eğitim Kampüsünde Odamız tarafından yaptırılan Sosyal Bilimler Lisesi harcamalarında kullanılacağı açıklandı ve gündem maddesi oy birliği ile de kabul edildi. Meclis toplantısı sonunda 10 Meslek komitesi tarafından hafta sonuna kadar toplanacak para ile ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi kapsamında 100 sınıf sözü verildi.